STIŽE ZAHLAĐENJE: Objavljena najnovija vremenska prognoza, meteorolog otkrio šta nas čeka do kraja juna

Novosti online

07. 06. 2022. u 11:34

U SRBIJI će danas biti promenljivo oblačno i u većem delu dana suvo vreme, a od sutra nas očekuje zahlađenje, izjavio je meteorolog Nedeljko Todorović.

СТИЖЕ ЗАХЛАЂЕЊЕ: Објављена најновија временска прогноза, метеоролог открио шта нас чека до краја јуна

Foto: Shutterstock/Ilustracija/Jutjub/Novo jutro

- Danas će u većini mesta biti pauza od kiše. Moguće je da u nekim krajevima padne kiša na pet minuta, ali u Srbiji je prisutna suša. Priželjkujem, kao i naši poljoprivrednici novu kišu. Temperatura bi bila u padu od sutra, od sutra se može očekivati svežije vreme. Nedelja već ukazuje na poboljšanje vremena, sledeće sedmice očekuje se porast temperature. To je tipično vreme za jun mesec - rekao je Todorović.

Todorović je potom rekao kakvo vreme nas očekuje nakon 21. juna, kada zvanično počinje leto.

- Astronomski leto dolazi 21. juna, ali leto je već stiglo. Bilo je zahlađenja i osveženja, ali mi smo već uveliko ušli u leto. Vreme kao što je sad biće i nakon 21. juna, ako gledamo dugi niz godina najviše kiše padne baš oko tog 21. juna - rekao je meteorolog Todorović.

(Kurir)

BONUS VIDEO - TRODNEVNI SPUST LIMOM: 150 raftera tri dana krstarilo kroz dve države

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove