DOJAVA O BOMBI U GRADSKOJ UPRAVI U BEOGRADU: Cela zgrada evakuisana

Novosti online

07. 06. 2022. u 11:18

ANONIMNA dojava o bombi prijavljena je danas u zgradi gradske uprave i katastra na Paliluli u Beogradu, potvrđeno je u upravi Grada.

ДОЈАВА О БОМБИ У ГРАДСКОЈ УПРАВИ У БЕОГРАДУ: Цела зграда евакуисана

Foto: P. Milošević

Zgrada se nalazi na uglu ulica Starine Novaka i 27. marta, preko puta zgrade Inex gde se nalaze gradski sekretarijati, prenosi "Blic".

Cela zgrada je evakuisana.

Policija je trenutno na terenu, proverava se zgrada, a prema objavama na društvenim mrežama, vidi se veliki broj ljudi kako stoji ispred zgrade.

(Blic)

BONUS VIDEO - DOJAVA O BOMBI U TRŽNOM CENTRU U RAKOVICI: Evakuacija u toku, policija na terenu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)