"SVOJEVRSNI ZAPIS O KOSMETU": Petar Petković o novoj pesmi Milana Vasića

D.Z.

16. 05. 2022. u 15:41

PETAR Petković, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, saopštio je na svom Fejsbuk nalogu da je danas imao čast da čuje najnoviju pesmu koju je naš glumac Milan Vasić posvetio svom rodnom Kosmetu “Poleteo soko sivi”.

СВОЈЕВРСНИ ЗАПИС О КОСМЕТУ: Петар Петковић о новој песми Милана Васића

Foto: Kancelarija za KiM

- Mnogo ljubavi, posvećenosti i vere utkano je u pesmu o lepoti naše južne pokrajine, o istinskim vrednostima na kojima počiva naše Kosovo i Metohija, porodici, ognjištu, časti, našim svetinjama - naveo je Petković i dodao je pomenuta pesma svojevrsni zapis o Kosmetu koja će ostati kao amanet budućim generacijama i zbog toga, kako je istakao, ova pesma na svom putu ima punu podršku Kancelarije za KiM.

Petković navodi da je proteklih nedelja Milan snimao najlepše kadrove Kosova i Metohije za video spot koji će pratiti ovu pesmu, od Šare i Brezovice preko Velikog Ropotova, manastira Visoki Dečani...

- Verujte, po onom što sam video, biće to pesma koja će svakome izmamiti osmeh i po koju suzu - naveo je direktor Petković poželevši Milanu Vasiću uspeh sa pesmom .

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SVI ŽELE LETOVANJE NA TIRKIZNOJ OBALI: Kemer vam donosi prelepu boju mora i hotel koji nosi ime te najlepše nijanse plave