STROŽE KAZNE ZA SVE KOJI PRELAZE PRUGE: Ministar Momirović o izbegnutoj tragediji u Tošinom bunaru (VIDEO)

Novosti online

29. 04. 2022. u 22:46

SAMO pukom srećom danas je izbegnuta tragedija u Beogradu, na železničkoj stanici Tošin bunar, kada je jedna neoprezna osoba odlučila da pređe preko šina, ne primetivši da iz tog pravca nailazi brzi voz Soko koji ide 200 kilometara na sat!

СТРОЖЕ КАЗНЕ ЗА СВЕ КОЈИ ПРЕЛАЗЕ ПРУГЕ: Министар Момировић о избегнутој трагедији у Тошином бунару (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Brzom intervencijom muškarca koji je stajao pored neoprezna osoba nije stradala, a tim povodom oglasio se ministar Tomislav Momirović.

- Vlada Republike Srbije će po hitnom postupku pristupiti promeni regulative kako bi ovakvo ponašanje u budućnosti još oštrije sankcionisali. Srpskim prugama danas saobraćaju vozovi brzinama do 200 km/h i to je realnost na koju moramo da se naviknemo. Ovim putem apelujem na ljude da ne pretrčavaju prugu i tako dovode svoj život u opasnost. Naše železnice se modernizuju i uradićemo sve da u narednom periodu najveće gradove u Srbiji povežemo modernom infrastrukturom i najbržim i najmodernijim vozovima koji danas postoje u Evropi i trenutno saobraćaju na brzoj pruzi od Beograda do Novog Sada - poručio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

DŽONSONOV ROĐENI BRAT: Bio ministar, posle Borisovog poteza podneo ostavku - liče kao da su blizanci