KOLEGE SE OPRAŠTAJU OD BRANKA MARINKOVIĆA: Martinović među prvima došao da se oprosti od zamenika sekretara Skupštine (FOTO/VIDEO)

J. S.

29. 12. 2021. u 13:23

BROJNA delegacija zaposlenih u Skupštini, kao i narodnih poslanika, pristigla je danas na surduličko Novo groblje gde je u toku poslednji pozdrav Branku Marinkoviću, zameniku generalnog sekretara Narodne skupštine.

КОЛЕГЕ СЕ ОПРАШТАЈУ ОД БРАНКА МАРИНКОВИЋА: Мартиновић међу првима дошао да се опрости од заменика секретара Скупштине (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: J. S.

Porodici trenutno saučešće izjavljuju predstavnici delegacija Narodne skupštine Srbije.

Među prvima je u kapelu pristigao šef odborničke grupe SNS-a Aleksandar Martinović.

Podsećamo, Marinković, koji je preminuo u 41. godini života, će počivati u porodičnoj grobnici pored oca, koji je takođe preminuo prerano, u 47 godini života.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis