"BOŽE, DOKLE VIŠE" Tragedija kod Aleksandrovca: Sahranio oca zbog korone, pa posle 7 dana preminuo od infarkta (FOTO)

S.BABOVIĆ

05. 11. 2021. u 18:23

NA stotine Župljana oprašta se danas na društvenim mrežama od O.V.(40), meštanina naselja Kožetin u Aleksandrovcu, koji je preminuo juče od infarkta, samo 7 dana nakon što je u bolnici u Kruševcu od posledica virusa korona preminuo njegov otac, Lj.V.(70).

БОЖЕ, ДОКЛЕ ВИШЕ Трагедија код Александровца: Сахранио оца због короне, па после 7 дана преминуо од инфаркта (ФОТО)

Foto: Facebook

Kako je objavljeno, sin pokojnog,S.V,prvo je sa rođenim bratom sahranio oca,a onda samo nedelju dana kasnije, zatekao brata bez svesti kada je krenuo da ga pozove na doručak. 

 Umrlica starijeg meštanina, koji je preminuo 27.oktobra,a sahranjen dva dana kasnije,svedoči koliko je teška tragedija pogodila ovu čestitu porodicu: među ožalošćenima potpisan je i sin, koji je preminuo 4. novembra i sahranjen je danas.

Foto: Facebook

 

A na obe umrlice stoji i ime ožalošenog sina i brata koji kaže da nije u stanju da priča. 

-Za sedam dana dva groba-rekao je neutešni S.V, koji je izgubio i oca i brata sa kojim je bio veoma blizak.

Brojne su poruke ožalošćenih Župljana koji poznaju ovu porodicu.Mnogi od njih bili su na sahrani danas na lokalnom groblju u Kožetinu,pored grobnice gde se za nedelju dana organizuje druga sahrana.

- “Bože dokle više”,”Iskreno saučešće,tuga do neba”,”Počivaj u miru dobri čoveče”, “Šta reći porodici,saučešće,utehe nema”-samo su neke od poruka objavljene na FB grupi “Nezavisne narodne novine Rasinskog okruga”,gde su osvanule umrlice oca i sina.

Aleksandrovac je ovog februara pogodila još jedna velika tragedija. Kako su “Novosti” pisale,Dejan Maksić,meštanin Vržogrnaca ostao je za samo tri dana oca Milovana(72),majku Nadu(66)i rođenog brata Gorana Maksića(41),koji su preminuli od posledica kovid infekcije.

                       

           ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ: Danas stiže novo zahlađenje, evo gde će padati sneg