POTRESNE REČI MAJKE PREMINULE TRUDNICE: U poslednjem razgovoru rekla mi je da se guši i da je loše

D. Alihodžić

07. 10. 2021. u 11:08

DVADESETOGODIŠNjA trudnica Jovana Petrović preminula je preksinoć u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu od posledica zaraze koronavirusom.

ПОТРЕСНЕ РЕЧИ МАЈКЕ ПРЕМИНУЛЕ ТРУДНИЦЕ: У последњем разговору рекла ми је да се гуши и да је лоше

Foto: D. Alihodžić

Ona je 2. oktobra, u četvrtom mesecu blizanačke trudnoće, primljena u UKC Niš, a zbog pogoršanja zdravstvenog stanja prebačena je u jedinicu intenzivne nege dan kasnije, gde je bila priključena na mašinu za veštačku ventilaciju.

Od momenta kada je hospitalizovana bila je pod konstantnim nadzorom lekara svih specijalnosti, ali je, nažalost, kasno preksinoć preminula.

Jovanina majka Ana u suzama objašnjava da Jovana nije bolovala pre korone.

- Zbog jakog kašlja poslali su je u Niš. Poslednji put smo se čule pre dva dana i rekla mi je da je loše, da ne može da priča i da se guši.

Foto: D. Alihodžić

Majka preminule trudnice rekla nam je da je Jovana radila u prodavnici, da se mnogo radovala trudnoći, bila je verena i trebalo je da se uskoro uda.

Jovana je bila jedinica.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Bonus video:

Kako je porodiljama obolelim od korona virusa?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)