DEČAK SA NAOČARIMA: Ministar Mali komentarisao fotografije iz privatnog života - Ovo su slike koje će ostati zauvek! (FOTO)

Novosti onlajn

22. 09. 2021. u 23:35

NA KRAJU gostovanja u emisiji "Šok Tok" na Prvoj televiziji, ministar Siniša Mali komentarisao je neke fotografije iz privatnog života.

ДЕЧАК СА НАОЧАРИМА: Министар Мали коментарисао фотографије из приватног живота - Ово су слике које ће остати заувек! (ФОТО)

Foto: Printscreen/TV Prva

Prva među prikazanima je bila fotografija iz školske klupe, prvog dana osnovne škole. 

- Na slici je i jedan od drugara iz moje osnovne škole sa kojima se viđam. Živeo je u Ruzveltovoj i tu smo imali jedan mali zabavni park u kojem smo provodili vreme. Ovo je slika koja će ostati zauvek. Inače, ja sam nosio naočare, a kasnije sočiva - rekao je Mali. 

Foto: Printscreen/TV Prva

Ministar Mali sa desne strane

Prikazana je i fotografija iz kasnijih razreda osnovne škole, na kojoj se ministar Mali nalazi sa društvom.

- U vreme mladosti bio sam dosta stidljiv. Neki od ljudi sa fotografije danas žive ovde, neki su u Americi, ovo je iz osmog razreda iz osnovne škole - prokomentarisao je ministar. 

Foto: Printscreen/TV Prva

Na jednoj fotografiji prikazan je i ministar u uniformi, za vreme služenja vojnog roka. 

- Već sam pričao sa svojim dečacima o služenju vojske. Ja sam bio pešadinac, puškomitraljezac, to je sjajno iskustvo. Naučite malo drugačiji aspekt, naučite se redu, radu... Zbog nekog odrastanja i sazrevanja, ja sam savetovao svoje sinove da razmisle o vojsci kada za to dođe vreme - istakao je mali. 

Foto: Printscreen/TV Prva

Kako kaže, najviše voli neposrednu komunikaciju sa ljudima. 

- Najviše volim komunikaciju sa ljudima. Mogu samo kratko da sedim u kancelariji, to nije za mene. Uvek kad imam priliku da komuniciram sa ljudima ja je iskoristim. Mislim  da je ovo bio neki sajam, na Kosmaju, video sam ovog gospodina koji je kupio neke čvarke i jeo, pa sam seo sa njim i podelili smo to, pošto čovek i ogladni od tih protokolarnih stvari - šaljivo je rekao ministar. 

Foto: Printscreen/TV Prva

Prikazana je i fotografija na kojoj se ministar spušta sa Avalskog tornja.

- Ovo je 2017. godina. Ljajić je bio ministar i pozvao me da se spuštamo zajedno. Bili su tu i mediji i odlučio sam da se spustim. Taj trenutak kada prelazite ogradu je bio neverovatan, ali sam se lepo spustio dole. Više volim sportove na zemlji. U trčanju sam pronašao sebe, jer je ovo stresan posao, i možete se srušiti ako malo ne obratite pažnju na sebe. Pretrčao sam sigurno hiljade kilometara - zaključio je ministar. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije