BIO SAM ASISTENT NA PET PREDMETA: Ministar Mali se prisetio velikih uspeha na studijama u Americi

Novosti onlajn

22. 09. 2021. u 22:53

GOSTUJUĆI u emisiji "Šok Tok" na televiziji Prva, ministar Siniša Mali prisetio se i vremena koje je proveo na studijama u Americi.

БИО САМ АСИСТЕНТ НА ПЕТ ПРЕДМЕТА: Министар Мали се присетио великих успеха на студијама у Америци

Foto: Printscreen/TV Prva

Na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, u trećoj godini je bio student generacije. 

Kako je rekao, nakon prve godine studija u Americi, a zato što se naročito istakao među ostalim kolegama, jedan profesor mu je ponudio da bude asistent:

- To su bile korporativne finansije. Postao sam asistent na pet predmeta. Jel možete zamisliti kako je to, ja stranac bio sam asistent njima u Americi na Univerzitetu. I pritom nešto i zaradite, jer je to bilo plaćeno - istakao je ministar. 

Sa posebnom pažnjom ministar je govorio i o trenutku kada mu je, tokom studiranja u Americi preminula majka. 

- Teško je kada niste tu, a setite se majke koja vas je gledala na aerodromu dok ste odlazili u drugu zemlju. U međuvremenu niti je ona mogla da dođe kod mene jer nije dobila vizu, niti sam ja mogao da dođem kod nje. Otac je u Beogradu, brat takođe, ja hoću da se vratim, oni kažu nemoj slučajno i izdržao sam nekako - ispričao je ministar neke od najtežih momenata u mom životu. 

Foto: Printscreen

- Taj mali novac koji sam tamo zarađivao njima sam slao - dodao je ministar.

- Bilo je teško, čujete da tamo padaju bombe, a ne znate ni šta se ni gde dogodilo. Kada sam se vraćao u Srbiju, prelomila je želja da budem sa bratom i ocem. 

- Želeo sam da dam svoj doprinos razvoju Srbije, imao sam neko znanje koje sam želeo da prenesem - ispričao je ministar Mali o svom povratku u Srbiju. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!