VULIN NAJAVIO: Kvartovi će imati svoje policajce

Novosti online

06. 09. 2021. u 12:13

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je, zahvaljujući ekonomskim reformama koje je sproveo predsednik Srbije Aleksandar Vučić, država dovoljno finansijski ojačala da može da poveća broj policajaca na ulicama.

ВУЛИН НАЈАВИО: Квартови ће имати своје полицајце

Foto: Arhiva Novosti/D. Dozet

- Trudimo se da imamo što veći broj školskih policajaca, a očekujem da će do kraja godine veliki broj pozornika doći na ulice naših gradova, koje smo imali ranije - rekao je ministar Vulin gostujući u jutarnjem programu televizije „Pink“.

Ministar je istakao da, zahvaljujući Vučiću, država sada ima više novca da investira u bezbednost i sigurnost i ukazao da je to proizvod teških ekonomskih reformi koje je sproveo predsednik Srbije.

- Sada imamo efekte te odluke. Možemo da izvedemo stotine pozornika koji će čuvati naše gradove i decu, policija ima bolju opremu i možemo da je obnavljamo i zanavljamo - rekao je ministar Vulin.

Ministar policije je objasnio da će kvartovi imati svoje policajce, koje građani znaju, koje on zna, kome će moći u svakom trenutku da se obrate i da sve to vodi ka većoj bezbednosti.

On je apelovao na vozače, da s obzirom na to da je počela nova školska godina, voze pažljivo u blizini škola i da uspore, jer tako štite živote naše dece.

Ministar je roditeljima poručio da ne može policija da im vaspitava decu i da moraju da vode računa s kim se druže, gde idu i u kakvom se okruženju kreću.

BONUS VIDEO:

Žena na Vidikovcu nožem ubola muža

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

SNIMAK KAO DOKAZ: Kika se nije ubila! Majka pokojne jutjuberke se oglasila na društvenim mrežama