PORED vakcinacije jedini način da se odbranimo od nadolazećeg četvrtog talasa su restriktivne mere. A to opet znači brojna ograničenja u ugostiteljskim objektima, na koncertima, utakmicama, granici, u školama…

Komentari (6)

Dragana N

22.07.2021. 23:19

Ako je oko 50% vakcinisano, a verujem da je najmanje 30% prebolelo koronu, pa kako jos nismo u kolektivnom imunitetu!? Otkud prognoze da ce biti 3-4 hiljade novozarazenih dnevno!? To nije realno!!! Muka mi je vise od proroka i prorocica, od maski, od zatvaranja, od straha, od idiotizma celog sveta. Inace, vakcinisala sam se i prelezala sam je.

Alex

22.07.2021. 23:23

Ako uvedu model Francuske i Grcke, podici ce se broj vakcinisanih. I to treba uraditi sto pre. Ne mozemo jos jednu godinu protraciti na koronu i antivaksere.

Kiza

23.07.2021. 11:22

Кажете, "...прва мера у борби против короне (је) вакцинација пошто је “безопасна, корисна и бесплатна”... Ако је стварно тако (а нема разлога да не верујемо струци), зашто се онда не укине потписивање "добровољне" вакцинације и држава потврди ту причу прихватањем одговорности за све нежељене последице исте?! Само питам...

Blago nama

23.07.2021. 21:40

Kad vec dve godine sezonski grip ne postoji. Pre su deca dobijala visoke temperature, gnojne angine..bez antibiotika nije prosla zima. Hvala koroni ubila je grip sad su po nekad malo prehladjeni nista strasno.