OGLASIO SE MUP O NOVIM PRAVILIMA ZA TEHNIČKI PREGLED: Evo šta su rekli o ceni usluge

Novosti online

09. 07. 2021. u 19:18

MINISTARSTVO unutrašnjih poslova Republike Srbije obaveštava građane da su, od 6. jula 2021. godine, sva ovlašćena pravna lica u obavezi da snimaju i čuvaju snimke kompletnog toka obavljanja tehničkih pregleda.

ОГЛАСИО СЕ МУП О НОВИМ ПРАВИЛИМА ЗА ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД: Ево шта су рекли о цени услуге

Foto: D. Milovanović

- Podsećamo građane da cena vršenja tehničkog pregleda nije zakonski određena i isključivo je odluka privrednog društva ovlašćenog za vršenje tehničkog pregleda, a koju  određuju na osnovu tržišnih uslova - stoji u saopštenju ministarstva.

Iz ministarstva takođe naglašavaju da se vozila već tri godine fotografišu na tehničkim pregledima, a na snimcima se neće videti ništa više nego što se vidi na fotografiji vozila, tako da to neće ništa promeniti kada je u pitanju ocena ispravnosti i spoljašnosti vozila.

- U prethodnom periodu, više puta smo naglašavali da sitna oštećenja na vozilu nisu razlog da se  vozilo oceni kao neispravno. Stručni kontrolori tehničkog pregleda nikada nisu pravili problem zbog ogrebotina na limariji ili naprslina stakla na svetlosnim grupama. - stoji na kraju saopštenja Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (7)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)