PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić predstavlja danas poslanicima u parlamentu izveštaj o toku pregovora sa Prištinom i o stanju na Kosovu i Metohiji.

Komentari (17)

Dragan

22.06.2021. 15:32

Jadan je onaj koji trazi pare da bi napravio/rodio dete. Deca su sama po sebi nagrada i nesto najvrednije sto postoji i ne bi smela biti zloupotrebljena za sticanje bogatstva ili bilo kakve druge imovinske koristi. Onaj ko je sposoban da izdrzava decu treba da ih ima sto vise a onaj ko nije sposoban ne treba da ima ni jedno koje ce biti na teretu naroda i drzave.

Ivana

22.06.2021. 20:01

Deca i pravilno vaspitavanje i usmeravanje u pravilnom kulturoloskom, duhovnom, moralnom pravcu je osnova za stvaranje pravih ljudi, jer je to nasa nada u bolje sutra.

Boris

23.06.2021. 07:28

Pa mogli bi prvo da regulišete isplatu trudničkog bolovanja, a ne da se na prvu uplatu od države čeka i do tri meseca. Jeste da posle toga sve ide normalno, mesec za mesec, ali treba preživeti i ta tri meseca do prve isplate. Zašto se ne donese zakon da je obaveza poslodavca da isplati zaradu, a da on kasnije čeka od države uplatu? Mislim da je ovo najveći problem sa finansijske strane u celoj priči.