NAJVIŠE PRIZNANJE OPŠTINE IVANJICA: Ministru Vulinu uručena Junska nagrada

Novosti online

16. 06. 2021. u 20:17

MINISTRU unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu u sklopu obeležavanja Dana opštine Ivanjica uručena je Junska nagrada, najviše priznanje te opštine, za zasluge, saradnju i pomoć tokom vanredne situacije 2020. godine, nastale usled elementarnih nepogoda koje su zadesile taj kraj i okolinu i pomoći tokom pandemije virusa Kovid-19.

НАЈВИШЕ ПРИЗНАЊЕ ОПШТИНЕ ИВАЊИЦА: Министру Вулину уручена Јунска награда

Foto: MUP

Po uručenju nagrade, ministar Vulin istakao je da je Srbija danas jača i bolja, brojnija i radosnija i ponosna što je vodi predsednik kakav je Aleksandar Vučić za koga je Ivanjica jednako važna kao i svi ostali krajevi Srbije.

- Niste vi ovo priznanje dali meni, dali ste ga svim onim muškarcima i ženama iz Sektora za vanredne situacije, Ministarstva unutrašnjih poslova i Vojske Srbije koji su bili tu sa vama i uz vas kada je bilo teško i kada je od njihovog požrtvovanja zavisio život i zdravlje ljudi - rekao je ministar Vulin.

Ministar Vulin je naglasio da je kao ministar rada i zapošljavanja i odbrane imao izuzetno uspešnu saradnju sa Opštinom Ivanjica i da je ta saradnja i danas kada je na čelu Ministarstva unutrašnjih poslova podjednako uspešna. Ministar je dodao da je građanima ove opštine zahvalan na doprinosu koji su dali državi.

- Kao ministar unutrašnjih poslova, zahvalan sam vam na danima u kojima ste pripadnike Sektora za vanredne situacije primili kao svoje, delili sa njima radost i cenili što su tu, ne zato što su za to plaćeni, već što ste razumeli da i oni imaju porodice, kuće i da i za njih neko brine - naglasio je ministar Vulin, koji je dobio priznanje Opštine Ivanjica na svečanosti koja je upriličena povodom Dana te opštine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)