OGLASIO SE SREĆNI DOBITNIK STANA: Goran još uvek otplaćuje stambeni kredit, ovaj dobitak menja sve

Novosti online

05. 06. 2021. u 20:41

GORAN Glišović, dobitnik stana u naselju Zemunske kapije, navodi za RTS da još uvek otplaćuje stan u kojem živi sa porodicom i da ovaj iznenadni dobitak menja sve u njihovim životima.

ОГЛАСИО СЕ СРЕЋНИ ДОБИТНИК СТАНА: Горан још увек отплаћује стамбени кредит, овај добитак мења све

Foto: Printscreen

Goran Glišović navodi da i dalje ne može da veruje da će baš on biti dobitnik najvrednije nagrade - stana u naselju Zemunske kapije.

- Ovaj stan menja mnogo jer mi živimo u stanu koji se otplaćuje kroz kredit još sledećih sedam godina, a ovaj iznenadni dobitak menja sve. Uostalom tu su  sin i ćerka, pa ćemo se dogovoriti na koji način  ćemo to najbolje iskoristiti - navodi dobitnik stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi".

Objašnjava da je jedini on učestvovao u nagradnoj igri i da je poslao desetak koverti.

- Nisam učestvovao u puno nagradnih igara, neke sitne dobitke sam dobijao kao mlad, ali ovaj dobitak je prevazišao sva moja očekivanja. Postojala su neka moja potajna nadanja za automobil, stan je bio u nekim mislima, ali ovo je stvarno prevazišlo sva moja očekivanja koja su postojala - navodi Glišović.

Budući da ima ćerku i sina, Glišović kaže da će se ukućani još dogovoriti ko će se preseliti u novi stan. 

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo