DVA MUŠKARCA TEŽE POVREĐENA NA NOVOSADSKOM PUTU: Hitna pomoć intervenisala 16 puta

Tanjug

28. 05. 2021. u 07:52

HITNA pomoć u Beogradu imala je noćas 76 poziva i 16 intervencija na javnom mestu, a dogodile su se dve saobraćajne nesreće u kojima je više lica povređeno.

ДВА МУШКАРЦА ТЕЖЕ ПОВРЕЂЕНА НА НОВОСАДСКОМ ПУТУ: Хитна помоћ интервенисала 16 пута

Foto: D. Balšić

U sudaru dva vozila na starom Novosadskom putu, kod "lakat krivine", oko 20 sati, u sudaru dva vozila povređena su dvojica muškaraca i sa teškim telesnim povredama prebačeni su u Urgentni centar na reanimaciju.

Kako je rečeno u Hitnoj pomoći, i u ulici Jurija Gagarina kod TC Delta City u saobraćajnoj nesreći takođe oko 20 sati jedna žena zadobila je lakše povrede i zbrinuta je na licu mesta.

Deo posla odnosio se na zbrinjavanje kovid pacijenata, a bilo je i interkliničkih transporta, nešto manje nego proteklih dana.

Osim toga, za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!