OPUSTILI SE ZA VIKEND: Policija Crne Gore uhapsila 19 vozača zbog vožnje u alkoholisanom stanju

Марија Стевановић
Marija Stevanović

26. 04. 2021. u 11:56

ZA vreme proteklog vikenda policija je u Podgorici i Nikšiću uhapsila 19 vozača, koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola, dok je jedan vozač uhapšen zbog nezaustavljanja na znak za zaustavljanje policije.

ОПУСТИЛИ СЕ ЗА ВИКЕНД: Полиција Црне Горе ухапсила 19 возача због вожње у алкохолисаном стању

Foto Depositphotos

U Podgorici je uhapšeno 17 osoba zbog prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, od kojih je 16 upravljalo vozilom pod djestvom alkohola dok se jedan vozač nije zaustavio na znak za zaustavljanje pripadnika policije. Najmlađi vozač ima 18 godina a najstariji 62 godine, najveća koncentracija alkohola registrovana je kod vozača starosti 62 godine i to u konentraciji od 2,22 promila.

Pripadnici Centra bezbednosti Nikšić su uhapsili dva vozača zbog prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima. Jedan od vozača je zatečen da upravlja vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,03 promila, dok je drugi vozio pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2,49 promila.

-Uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka sve osobe zatečene u danima vikenda da upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola privedene su nadležnim sudovima za prekršaje u Podgorici i Nikšiću, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri