AKCIJA CRNOGORSKE POLICIJE: Uhapšen Cetinjanin zbog pljačke, kod srpskog državljanina pronađeno oružje

S.Đ.

12. 04. 2021. u 20:28

SLUŽBENICI cetinjske policije uhapsili su bezbednosno interesantno lice F.V. (42) iz Cetinja zbog sumnje da je izvršio krivično delo krađa. To je zvanično saopšteno iz Uprave policije.

АКЦИЈА ЦРНОГОРСКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Ухапшен Цетињанин због пљачке, код српског држављанина пронађено оружје

Foto: Arhiva

Sumnja se da je F.V. 6. aprila u ulici Puškinovoj u Cetinju izvršio ovo krivično delo na štetu jednog fizičkog lica iz Podgorice.

Nakon saslušanja kod postupajućeg tužioca, ovom Cetinjanu je određen pritvor do 30 dana.

- Takođe, cetinjska policija je postupajući po naredbi Osnovnog suda u Cetinju izvršila pretres kuće i drugih prostorija koje koristi B.Š. (63), državljanin Republike Srbije. Pretresom je pronađen revolver marke Kobra i tri komada puščanih metaka. Na osnovu Zakona o strancima ovom licu je od strane inspektora za strance Stanice granične policije Podgorica doneto rešenje o povratku sa zabranom ulaska u Crnu Goru u trajanju od jedne godine - saopšteno je iz policije

Dodaje se da su službenici Odeljenja bezbednosti Cetinje u aprilu kontrolisali čak 136 bezbednosno interesantna lica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)