NOŽ U LEĐA SRBIMA: Milo na tajnom sastanku sa Milom i Krivokapićem bio i Bečić

Novosti online

12. 04. 2021. u 19:56

PREMIJER Zdravko Krivokapić se danas tajno sastao sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem. Tom sastanku je pisustvovao i Aleksa Bečić, a što je potvrdilo i tamošnje Ministarstvo odbrane.

НОЖ У ЛЕЂА СРБИМА: Мило на тајном састанку са Милом и Кривокапићем био и Бечић

Foto: AP Photo/Risto Božović/Predsedništvo Crne Gore/DF

Krivokapić i Bečić su tražili od Đukanovića podršku za smenu ministra pravde Leposavića, a zauzvrat Đukanović je tražio od premijera i predsednika Skupštine da nastavi proces udaljavanja od DF-a i njihove prosrpske politike, što je nakon sastanka

Na sastanku je takođe dogovoreno da ostanu kadrovi DPS-a u Upravi za carine, Centralnoj banci, Upravi prihoda i bezbednosnom sektoru i da se opstruira čistka kadrova lojalnih Milu Đukanoviću uključujući i tužilaštvo.

Posle otkrića koje se desilo na sastanku sa liderima parlamentarne većine u Crnoj Gori, u tamošnjim medijima su se pojavile informacije da je danas bio sastanak Saveta za odbranu i bezbednost, ali sa tog navodnog sastanka nema fotografija.

Navodi se da Aleksa Bečić uopšte ne dolazi na sastanke s liderima parlamentarne vecine, ali je zato vrlo redovan kad ga zove Milo Đukanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili