HOROR NA ULICI U BRODU: Joca sekirom udario u glavu prijatelja Sretu

N. ĐURIĆ

05. 04. 2021. u 14:02

BRODSKA policija uhapsila je 59-godišnjeg Jocu M. zbog sumnje da je, udarcem sekire u glavu, pokušao ubiti svog prijatelja i sugrađanina Sretu G. (65).

ХОРОР НА УЛИЦИ У БРОДУ: Јоца секиром ударио у главу пријатеља Срету

Foto: N. Đurić

Sreto je, nakon ukazane pomoći u Hitnoj pomoći Doma zdravlja u Brodu, završio u dobojskoj bolnici „Sv. Apostol Luka“.

Horor na ulici u Brodu, kada je sevnula sekira i prolila se krv, dogodio se u subotu, a osumnjičeni je uhapšen sutradan.
Joco i Sreto su, prema kazivanju njihovih poznanika, bliski prijatelji koji su se gotovo svakodnevno družili. Međutim, u subotu je među njima došlo do svađe tokom koje je Joco M. zgrabio sekiru i ušicama, odnosno tupom stranom udario Sretu G. u glavu.
-Za osumnjičenog J.M. postoji osnov sumnje da je u Brodu naneo telesne povrede licu S.G. Povređenom je ukazana lekarska pomoć u Domu zdravlja u Brodu, nakon čega je prevezen u dobojsku bolnicu na dalje lečenje-stoji u saopštenju PU Doboj.
Celi slučaj policiji su prijavili lekari brodske Hitne pomoći nakon čega je Joco pronađen i uhapšen.
Još interesantnije je da su krvava sekira i gumena palica pronađeni u kolima povređenog Srete.
-Po naredbi Okružnog suda u Doboju izvršen je pretres automobila „džeta“ koje koristi lice inicijala S.G. prilikom čega je pronađena i oduzeta sekira sa tragovima crvene boje koji asociraju na krv i gumena palica, koji će da posluže kao dokaz u krivičnom postupku-navedeno je u saopštenju dobojske policijske uprave.
„Novosti“ od izvora upućenog u ovaj slučaj saznaju da je Savo G., iako sav krvav, u Hitnoj pristao na lekarsku intervenciju tek po dolasku policije i da je izjavio da je sekiru oteo od napadača i kao dokaz strapao je u svoj automobil.


TUŽILAC: UBISTVO U POKUŠAJU

KAKO „Novosti“ nezvanično saznaju zamotane glave i ozbiljno povređeni Sreto G. je iz dobojske bolnice otpušten na kućno lečenje.
Istovremeno, njegov napadač i sugrađanin Joco M. predat je u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj, koji se izjasnio da je reč o krivičnom delu-ubistvo u pokušaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri