U BIJELOM POLJU SUTRA DAN ŽALOSTI: Predsednik opštine podržao inicijativu Mila Đukanovića

M. S.

21. 03. 2021. u 20:15

PREDSEDNIK Opštine Bijelo Polje Petar Smolović proglasio je 22. mart za Dan žalosti za preminulima od posledica korona virusa na teritoriji opštine Bijelo Polje i podržao inicijativu za proglašenje Dana nacionalnog sećanja na preminule od posledica koronavirusa u Crnoj Gori.

У БИЈЕЛОМ ПОЉУ СУТРА ДАН ЖАЛОСТИ: Председник општине подржао иницијативу Мила Ђукановића

Foto: M.S.

- Podržavajući inicijativu Predsednika Crne Gore, obeležavanjem dana žalosti na teritoriji opštine, Bijelo Polje pokazuje poštovanje za sve preminule u Crnoj Gori, i još jednom upućuje izraze dubokog saosećanja sa porodicama preminulih.

Dan uoči 22. marta, kada je u Crnoj Gori zabilježen prvi smrtni slučaj od posledica koronavirusa, Bijelo Polje je izgubilo 109 svojih stanovnika, a Crna Gora 1.194 građana, saopšteno je iz Opštine Bijelo Polje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju