MORAMO veoma jasno da upozorimo one koji poziciju vlasti, koliko god je obnašali, smatraju kao šansu da uništavaju crnogorski identitet – da im to ne može poći za rukom.

Brana

09.03.2021. 12:07

@Miki - Kada istekne mandat biće u kavezu, jer bolje nije zaslužio. Pa svi smo ljudi a on i sam nezna ni koje ni štaje. Dobiće ono što zaslužuje:Ćorku.

Pera

09.03.2021. 05:12

Albaniju kao državu i naciju stvorili su jevrei iz beča i budimpešte 1912e i clo vreme su im oni glavni mentori ! Broz tito je jevrein iz mađarske(sudski dokazano u sporu advokat todorović jošak broz( raseljavao srbe sa kim i naseljavao albance a bombardovanje srbije 1999e naredio jevrein kisindzer komandant klintona olbrajt je jevrejka stvorila kosovsku administraciju(tači veselji haradinaj..) bernar kušner trgovac organima sa albancima jevrein pa teodor meron komandant haškog suda jevrein..tito2soros jevrein a jevrei su stvorili globalnu tajnu svoju vojsku m a s o n e koima komanduju šiframa i napadaju ne samo srbe! Jevrei preko albanaca komanduju al kaidom isis i globalnom trgovinom drogom ! Oficiri kfor videli su bin ladena kod haradinaja u dečanima pre napada na ameriku a zamenik el bagdadija je albbanac iz kačanika najsuroviji odred isis čine albanci...izbori u makedoniji i crnoj gori kreirali su agenti mosad cia i mi6 tako da dve opcije budu egal i da vlada velika manjina albanci da bi od teritorija kim crne gore i makedonije stvorili veliku albaniju! Milo je sa 18g bio titov član ck skj dakle od jevreja davno odabran za uništavanje srpstva i crne gore a jevrei to rade obrnutim smislom njihov agent glumi nacionalistu a ustvari je antinacionalista tako što svoj antinacionalizam krije potencirajući nacionalizam ustvari radeći na uništavanju nacije opravdavajući to lažnim patriotizmom.

Ene Sad

09.03.2021. 06:43

To je nama naša borba dala.... Da nije bilo titoizma ne bi bilo ni izmišljenih nacija! Crnogorski identitet postoji i valja ga poštovati ali to je srpska Sparta a ne neki nato vilajet.