LUKA NA UDARU PARAPOLICIJSKIH STRUKTURA: Kovačević o prebijenom mladiću - "Odavno su mu nacrtali metu" (FOTO)

V. K.

27. 02. 2021. u 08:01

MARKO Kovačević, nosilac liste Za budućnost Nikšića i poslanik Nove srpske demokratije osudio je kukavički napad na Luku Trebješanina (19).

ЛУКА НА УДАРУ ПАРАПОЛИЦИЈСКИХ СТРУКТУРА: Ковачевић о пребијеном младићу - Одавно су му нацртали мету (ФОТО)

Foto: Koalicija Za budućnost Nikšića

- Luki se odavno nacrtala meta. Znaju to građani Nikšića i Crne Gore. On je na udaru parapolicijskih struktura. Montirani klipovi, pokušaji optuživanja da je on napao doktora Iliju Ašanina i slično. Sve su to bili događaji koji su trebali da proizvedu tenzije da do ovoga dođe i da ga neko od tih parapolicijskih struktura koji su navodno ekstremisti s druge strane napadnu što se evo i desilo. Zahtevam od v.d. direktora policije Brđanina da ovo reši, da znamo ko je pretukao Luku Trebješanina jer zaista vidimo svih ovih dana u Nikšiću da samo jedna strana pokušava da stvori tenzije i dođe do ovakve vrste sukoba. Što se nas tiče, mi želimo da sve prođe mirno i na tome smo do sada radili, ali ono što ne smemo da  dozvolimo jeste da naše ljude na ovakav način biju, sačekuju i da to rade parapolicijske strukture. To je ono što moramo da otkrijemo i  prekinemo u Nikšiću. Čitavu izbornu kampanju se nosimo sa tim, policija sve vreme atakuje na naše ljude i druge iz opozicije. To mora da stane i to na Luki Trebješaninu, jer ako se ovako nastavi mi ćemo se braniti kao što smo se branili kad su bile litije a oni znaju da u toj bici ne mogu pobediti - kazao je Kovačević, podsetivši da se specijalni policijski tim Zorana Lazović već duže vreme nalazi u Nikšiću.

Foto: Koalicija Za budućnost Nikšića

- Da, oni su tu celo vreme. Mi se ne borimo samo sa DPS-om nego i sa njihovim specijalnim policijskim timom. Trebalo je 18. februara da taj tim više ne postoji i  da nema više ni glavnog specijalnog tužioca, ali nažalost još uvek ih ima i biće ih do kraja izbora u Nikšiću, ali izdržaćemo. Ako se ovako nastavi nećemo dati na sebe, poručio je Kovačević. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)