NEBOJŠA MEDOJEVIĆ BRUTALNO ISKREN: Neverovatno je da Krivokapić nije pozdravio ukidanje sramne presude Mandiću i Kneževiću

Novosti online

06. 02. 2021. u 19:39

PREDSEDNIK Pokreta za promene i poslanik Demokratskog fronta Nebojša Medojević poručio je da je prosto neverovatno da premijer Zdravko Krivokapić koji je isključivo voljom Andrije Mandića i Milana Kneževića, iako je on lično bio protiv, postao nosilac pobedničke liste, nije pozdravio poništenje sramne presude protiv lidera DF-a.

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ БРУТАЛНО ИСКРЕН: Невероватно је да Кривокапић није поздравио укидање срамне пресуде Мандићу и Кнежевићу

Foto: Arhiva

- Isfolirajte se makar da vam je drago. Iako znamo da nije. Poništenje sramne presude nisu pozdravili ni Sorošoidi, ali ni kolege iz vladajuće koalicije. Osim SNP-a. Osvežilo - napisao je Medojević na Fejsbuku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRIORITET ELENA GRUPE:Sprečiti stečaj u Vektra Boki