PORTAL Bankar.me preneo je da je grupacija Savana danas predala pismo namere Vladi Crne Gore za kupovinu, odnosno preuzimanje Montenegro erlajnsa.

Kostadin

27.12.2020. 07:37

Očekivani potez privatnih vlasnika kompanije čiji je pokrovitelj UDba CG. isti postupak se ponavlja godinama od prvog kruga privatizacije. CG UDba je započela svoje poslovno osvajačke radnje preko crnpogorskog biznismena M.Kostića i po utvrđenom sistemu preuzima samo realno dobre kompanije za jedan evro (tri evra), uz uslov prethodnog otpisa svih obaveza koje kompanije ima prema državi. Uz dokapitalizaciju dobre kompanije (super pranje novca) gde su dobili na poklon svu infrastrukturu, zaposlene i ostalo, nastavljaju da pretvaraju prljav novac u čist i društvenu imovinu u privatnu.

iz glave

27.12.2020. 08:51

politička igra da se Vlada ocrni, a od kupovine nema ništa. MA je bio samo jedan u nizu projekata za prenos državnog novca u privatne račune patriotskim zamgljavianjem. To što živi decenijam u Švedskoj nije objašnjenje okle mu 50mil za investicije. On je deo ekipe, običan strani "fond" za zaštitu pokradenog

Cune

27.12.2020. 09:30

Bilo bi neoprostivo da Država koja se bavi turizmom,dopusti da joj propadne avio kompanija,koja godišnje preveze više putnika,no što država ima stanovnika.