KNEŽEVIĆ ODGOVORIO KRIVOKAPIĆU: Ti si naš "lučšij tavariš"

Novosti online

16. 12. 2020. u 17:58

КНЕЖЕВИЋ ОДГОВОРИО КРИВОКАПИЋУ: Ти си наш лучшиј тавариш

Foto: Printskrin

LIDERI Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević su u zvaničnom dokumentu koji je Vlada usvojila na onlajn sednici označeni kao - proruske opozicione vođe.

Iako ne stoji njihovo ime i prezime, u uvodnom delu ,,Informacije o rezultatima obveznica na međunarodnom tržištu u 2020. godini” stoji da su dvojica proruskih opozicionih vođa i dva ruska državljanina među 13 lica protiv kojih je podignuta optužnica 2017. godine.

Ova hapšenja i naknadne optužbe dovele su do bojkota skupštinskih zasedanja od strane opozicionih partija. U junu 2017. podignuta je optužnica protiv 14 lica, uključujući i dva ruska državljanina i dvojice pro-ruskih opozicionih vođa – navodi se u informaciji, uz konstataciju da je Viši sud u Podgorici izrekao presudu u maju 2019. godine u kojom je proglasio krivim 13 osoba za pokušaj državnog udara - stoji u dokumentu.

Komentarišući ovaj postupak, Milan Knežević je podsetio da se na mestu nosioca izborne liste umesto jednog od dva opoziciona "proruska lidera" našao premijer Zdravko Krivokapić.

- U prospektu koji je objavljen u Vladi Zdravka Krivokapića gde se pravda, odnosno traži novac za zaduženje od 750 miliona evra pominjemo se Andrija i ja kao proruski lideri opozicije u Crnoj Gori. Imajući u vidu da je Andrija Mandić svoje mesto ustupio Zdravku Krivokapiću sa naše liste, ja bih mogao da kažem da je gospodin Krivokapić naš "lučšij tavariš", znači najbolji drug, jer ako smo mi proruski drugovi u Crnoj Gori, onda je Zdravko Krivokapić najmanje ataman poput Tarasa Buljbe - kazao je Knežević.

(Vijesti)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Djordje

18.12.2020. 09:24

Čuvajte se Krivokapića. Iskoristite njegovo, lelujanje, levo-desno za poboljšanje vašeg imidža i uticaja. Naravno uvek možete srušiti takvu politiku, kad vama odgovara.