ABAZOVIĆ PRAVI MEDIJSKU PREDSTAVU! Dritanovo ponašanje vreća sve, sa Katnićem i Stankovićem nema razgovora o pravdi

V. K.

11. 12. 2020. u 11:28

OD NARUČENE medijske pompe koja ga prati, potpredsednik Vlade, Dritan Abazović, očigledno ne vidi i ne shvata koji je njegov posao u državi koja je ogrezla u korupciji i kriminalu, saopštio je Jovan Vučković, poslanik DF-a i član Predsedništva Nove srpske demokratije.

АБАЗОВИЋ ПРАВИ МЕДИЈСКУ ПРЕДСТАВУ! Дританово понашање врећа све, са Катнићем и Станковићем нема разговора о правди

Foto: V. Kadić

- Valjda je njegov posao obračun sa stubovima bivšeg kriminalnog režima, posebno onima koji su sprečavali borbu protiv korupcije i kriminala, i koji su, pre svega, od zakona štitili prvog čoveka DPS-a, njegovu familiju, prijatelje i kumove. Umesto toga, Abazović obilazi glavne zaštitnike te kriminalne hobotnice, pravi medijsku predstavu bez jasno iskazane spremnosti da se stvore uslovi da ta lica budu procesuirana, zajedno sa svojim šefovima - naglasio je Vučković.

Foto: Printscreen

- Sa Milivojem Katnićem i Ivicom Stankovićem, nastavkja Vučurović se ne priča o pravu i pravdi, niti se, kako to radi Abazović, takvi likovi, nakon svega, pozivaju da budu pravedni, i preporučuje im se da "rade svoj posao''.  Takve osobe što pre treba da budu smenjene i da se njima bave nadležni organi, a ne da im se daje prostor za nove zloupotrebe i nezakonito delovanje. Ovo Abazovićevo ponašanje vređa sve one koji su svih ovih godina bili meta režima i korumpiranih likova iz tužilaštva i sudstva, osoba koje su montirale procese i hapšenja DF-u i činile sve da brojne afere u kojima su glavni akteri Milo Đukanović i vrh režima budu zataškane. Ponavljamo- nema slobodne Crne Gore bez efikasnog i odlučnog obračuna sa nosiocima kriminala bivšeg režima, a to se ne postiže kroz jeftine marketinške poteze. Shvatam da je Abazoviću ušlo u naviku ovo medijsko bildovanje njegovog lika i đela, ali sad je vrijeme da izađe iz lažne slike i da se suoči sa obavezama i očekivanjima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju