AMBASADORKA Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke, ni kriva ni dužna, našla se u novom skandalu na državnoj televiziji, ovog puta od strane novinarke Tamare Nikčević, u emisiji "Teleskopija" u kojoj je gostovao Ljubomir Filipović, politički analitičar.

Komentari (7)

miljan

10.12.2020. 09:21

na drzavnoj televiziji crne gore se emituju emisije u kojim voditelj kaze: mi znamo da je rat u bosni izbio kad su srbi rekli da je to srbija. mrtva hladna, a o gostovanjima raznih bugarasa i dukljanina koji se takmice ko ce vise smeca po srbima i srpskoj crkvi i ne treba trositi slovo.

Filozof

10.12.2020. 09:49

Ne znam za ambasadore i ljude koji rade u ambasadama. Ali znam da nikome nije smetalo kada su ti ambasadori davali podršku ljudima u Crnoj Gori kada je trebalo da se bore i razore SRJ. Siguran sam da ima i snimaka podrške. Neka se narodi na balkanu ne ljute. Svako sada ima svoju zemlju i državu. Oni koji nemaju savetujem drugu državu van balkana. Nema više ujedinjenja niti pomaganja. Vreme je za kazne i lekcije. Znači Krivokapić je otišao kod gazda, šefova na upoznavanje.

Lucky

10.12.2020. 14:35

Sramota da ambasador u jednoj zemlji ,ma lakva ona bila,nezna nista o istoj pa lupeta gluposti. Odakle djukanovicu tenkovi???Da ih ima poslao bi ih on jos pre 20 godina.