RAZVLASTITI DPS SVUDA - PRVO U NIKŠIĆU: Poslanici Nove srpske demokratije podržaće predlog Vlade

V.K.

01. 12. 2020. u 19:06

PREDSEDNIŠTVO Nove srpske demokratije donelo je jednoglasnu odluku da poslanici ove stranke podrže predlog za izbor nove Vlade Crne Gore koji je dao mandatar Zdravko Krivokapić. Vrh ove artije razmatrao je trenutnu političku situaciju u zemlji.

РАЗВЛАСТИТИ ДПС СВУДА - ПРВО У НИКШИЋУ: Посланици Нове српске демократије подржаће предлог Владе

Foto Vlada CG

-Jednoglasno je ocenjeno da su naša stranka i DF izneli ključni teret u pobedi nad režimom Mila Đukanovića. Zaključeno je da je najvažnije sada DPS razvlastiti u svim onim opštinama u kojima ova stranka još uvek vrši vlast suprotno većinskoj volji građana.

Prva takva opština je Nikšić i u toj sredini želimo da pokažemo snagu naše političke ideje i akcije kojom smo nedavno na republičkom nivou oborili vlast DPS. U Nikšiću ćemo okupiti sve one dobronamerne ljude i organizacije koje mogu zajedno raditi sa nama „Za budućnost Nikšića" kao što su nedavno radili „Za budućnost Crne Gore".

Predsednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić će narednih dana obaviti razgovore sa predsednicima dokazanih političkih partnera i svih onih sa kojima smo imali korektan i uspešan nastup u vremenu koje je za nama, saopštili su iz NSD.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna