BOŠKOVIĆ JE PONIZIO VOJSKU: Poslanik DF Jovan Vučurović o napadima ministra odbrane

V. K.

27. 09. 2020. u 19:41

Predrag Bošković ne može dostojanstveno ni da ode sa funkcije, kao što nije dostojanstveno ni vodio Ministarstvo odbrane, nego se svim silama trudio da ponizi vojsku, urniše njene junačke tradicije i pretvori u instrument politike jedne partije i ekstremističke ideologije, izjavio je Jovan Vučurović, poslanik koalicije DF

БОШКОВИЋ ЈЕ ПОНИЗИО ВОЈСКУ: Посланик ДФ Јован Вучуровић о нападима министра одбране

Jovan Vučurović

- I njegove bedne oproštajne izjave samo potvrđuju da će period kada je on predvodio ministarstvo odbrane biti zapamćen kao sramna stranica u istoriji Crne Gore. Ono što mu je svakako konstanta je mržnja prema Demokratskom frontu, koji je u kontinuitetu razobličavao njegove izdajničke poteze, pa se zato snažno zalaže i daje predloge da naša koalicija ne bude zastupljena u novoj vladi - naveo je Vučurović.

Prema njegovim rečima, napadi Boškovića na DF jasan su signal da on odlično zna ko je dominantno oborio režim DPS-a.

- I pored jeftinog pokušaja da nam se osveti, njegov napad na naš politički savez nam govori da smo na pravom putu i pravoj strani istorije. To bi bilo važno da shvate i oni kojima Bošković definiše odnos prema DF-u. Jer, moglo se i prethodnih dana čuti nesto slično i od nekih neodgovornih pojedinaca koji imaju ambiciju da čine novu vlast. Zato je važno da svi oni shvate da smo pobedili na izborima i da kadrovska rešenja koja priželjkuje Bošković i njegova stranka za nas ne važe, izjavio je Jovan Vučurović, poslanik koalicije DF i koalicije „Za budućnost Crne Gore“, poručujući da će lično u parlamentu i u stranci zastupati stav da oni koji su najsnažnije doprineli obaranju režima nemaju pravo da odstupe i ispune želje i zahteve Boškovića i DPS.

- Naši politički prvaci su dužni da preuzmu odgovornost i vode Crnu Goru, shodno rezultatima izbora, odnosno snažnoj podršci građana. A što se tiče Boškovića, često sam puta isticao da smo zaista pod DPS-om pali na najniže grane kada smo, posle Janka Vukotića ili Mitra Martinovića spali na to da nam ministar vojni bude Predrag Boškovi - zaključio je Vučurović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!