KRIVOKAPIĆ SLAVI ODLAZAK DPS-a UZ TAMO DALEKO: Kad su zapevali ovaj stih svi su podigli čaše! (VIDEO)

Novosti online

24. 09. 2020. u 21:55

КРИВОКАПИЋ СЛАВИ ОДЛАЗАК ДПС-а УЗ ТАМО ДАЛЕКО: Кад су запевали овај стих сви су подигли чаше! (ВИДЕО)

Foto: Tviter

POVRATAK na čelo Budve Bata Carevića bio je povod za proslavu, kojoj je prisustvovao i lider koalicije Za budućnost Crne Gore Zdravko Krivokapić.

Atmosferu je upotpunila i pesma "Tamo daleko", a kada su na redu bili stihovi "tamo je Srbija", svi su podigli čaše i nazdravili.

Podsećamo, juče je održana konstitutivna sednica crnogorske skupštine, na kojoj je opozicija jednoglasno podržala Krivokapića kao mandatara za sastav nove vlade, dok je za predsednika parlamenta izabran Aleksa Bečić. Poslanici DPS-a su nakon tri decenije seli u klupe opozicije.

U Budvi je više meseci trajala drama sa nasilnom smenom legitimne izabrane vlasti u Budvi. Angažovano je privatno obezbeđenje sa ciljem da uspostavi novu vlast u gradu, a svi oni koji se nisu slagali sa tim su često bili meta policijskog nasilja.

Marko Bato Carević je novi predsednik Opštine Budva u narednom četvorogodišnjem mandatu. Za njegov izbor glasalo je 13 odbornika koalicije Za budućnost Budve  i šest odbornika Demokratske Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

borko

25.09.2020. 07:43

Videćemo, gde je Srbija stvarno. A nije daleko pravo na jezik, kulturu i veroispovest. Normalno da se mogu izjašnjvati kao srbi, a ne talasati kako politika duva.