PONOVO VOZ NA RELACIJI BEOGRAD - BAR: Za sada samo noćni polasci iz Crne Gore

V. N.

03. 09. 2020. u 05:50

MEĐUNARODNI železnički saobraćaj na relaciji Bar - Topčider - Bar, koji je bio obustavljen zbog zatvaranja granice sa Srbijom usled pandemije korone, od danas će ponovo biti uspostavljen, saopšteno je iz "Železničkog prevoza" (ŽPCG).

ПОНОВО ВОЗ НА РЕЛАЦИЈИ БЕОГРАД - БАР: За сада само ноћни поласци из Црне Горе

Foto P.Milošević

U početku će saobraćati samo noćni voz koji iz stanice Bar polazi u 19 sati, iz Podgorice u 20 sati i pet minuta i iz Bijelog Polja u 22 sata i 43 minuta, sa dolaskom u Beograd u šest sati i 12 minuta. Polazak voza iz Topčidera je u 21 sat i deset minuta.

- U zavisnosti od interesovanja i potražnje, ubrzo će biti pokrenut i dnevni voz - navodi se u saopštenju ŽPCG. - U ponudi noćnog voza biće kola sa mestima za sedenje, kao i kušet, spavaća i kola za prevoz praćenih automobila.

PREOPRUKA

U ŽPCG preporučuju dolazak putnika na stanicu pola sata pre polaska voza u cilju smanjenja gužvi prilikom kupovine karte. Karte su već u prodaji od prvog septembra.

Shodno preporukama Instituta za javno zdravlje (IJZ) i međunarodnih železničkih institucija putnici u međunarodnom saobraćaju treba da se pridržavaju određenih mera.

Iz ŽPCG su zamolili putnike da kupuju vozne karte unapred, kad god je to moguće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)