NOSILAC liste "Za budućnost Crne Gore", profesor Zdravko Krivokapić, pozvao je na zaštitu svih svetinja, apelovao na MUP Crne Gore da pojača bezbednost verskih objekata.

Komentari (10)

PERAAS

02.09.2020. 12:57

NARAVNO , BOGOMOLJE SU POSTOJALE MNOGO, MNOGO PRE NAS I OSTACE POSLE NASEG OVOZEMALJSKOG POSTOJANJA... ZASTITA I OCUVANJE NE BI TREBALO DA SE DOVODE U PITANJE NI MINUT

img

02.09.2020. 13:38

Hoce li se ponoviti stari scenario, da se slika poznatih kriminalaca i korumpiranih politicara odjednom promeni u borce za slobodu i demokratiju, a slika ovih koji ne slusaju Zapad pretvori u nesto najgore?

Sale

02.09.2020. 15:09

Ajd sad, budimo pošteni, čudo Božije bi bilo da je sklopio ruke, spakovao kofer i pobegao u Floridi kod gazde. Al neznam dal ima ta litija koja će tako nešto da ostvari.

Dobrivoje038

02.09.2020. 15:31

Ne mozete vladati bez vecine, a za vecinu je potrebna koalicija, a ta koalicija ne moze bez neke od albanskix partija ! Sto se "svetinja" tice, nisam siguran da svi crnogorci su zato da drzava Crna Gora odrzava srpske svetinje, to ce buducnost da nam kaze ?

OGNJEN

02.09.2020. 17:57

@Dobrivoje038 - Ta "srpska" crkva je jedina crkva svog pravoslavnog stanovnistva CG i svih njihovih predaka dokle secanje sluzi. Nije nikakva strana crkva. Ako bi neki danasnji gradjani CG da promene veru i predju u budizam, hinduizam ili osnuju neku pravoslavnu crkvu kako god se ona zvala neka izvole. to imaju pravo i ja cu to prvi podrzati kao i svi Srbi. Ali ne mogu menjati istoriju, i uzimati ono sto je srpsko. Ako se oni ne osecaju Srbima nemaju pravo ni na srpske svetinje, neka grade i osnivaju nove, to jedino ispravno.

Ljube

02.09.2020. 16:31

O kom Milu se ovde prica ,pa Milo nikada nije vladao Crnom Gorom ,on je samo bio puki izvrsitelj radnji na terenu ,jer je ucenjen i zarobljen .On kojem je dozvoljeno da ima ,napravi svoj crni tim koji ce poslusno odradjivati poslove zapadnog ZLA . Oni koji dolaze imaju ispred sebe Vatikan ,SZO , Brisel ,Vasington ,Berlin ,Paris ,sve gore od goreg ,a da bi dosli do Moskve i Pekinga nema teoretske sanse . To je problem naseg Balkana ,a najgore nase domace zlo koje je produzena ruka tog zapadnog ZLA je prokleta UDBA koja i dan danas zivi i razara taj prostor.

Milos

02.09.2020. 17:01

To sto se desava i jedan jedini ovakav incident je dokaz da on ne namerava mirno da ode sa vlasti nakon poraza na izborima. Kao ni njegov politicki tata i saveznik 90ih Slobo sto nije. Da ima nameru da ode mirno ne bi se desio ni jedan jedini izrezirani incident. Doskorasnja opozicija nema potrebe ni koristi od izazivanja incidenata vec samo odlazeca vlast koja ocigledno bi radije uvukla gradjane u sukob i zemlju u rasulo nego sto bi priznala poraz i presla u opoziciju. Eto koliko im je stalo do CG i njenih gradjana! Sada je jasno i onima koji su neki dan za njih glasali kakav je to olos, i ne podrzavaju ovakve postupke ocajnika.