EVO ŠTA SE DESILO DOK JE KRIVOKAPIĆ PRIČAO ZA "NOVOSTI": Razgovor je prekinula JEDNA PESMA, telefon nije prestajao da zvoni

D. Milinković

01. 09. 2020. u 12:21

Zdravko Krivokapić je čovek koji se trenutno nalazi u centru ključnog političkog događaja na Balkanu. Nakon 30 godina sa vlasti je skinuta partija DPS Mila Đukanovića, a predvodnik velike koalicije je upravo povučeni univerzitetski profesor.

ЕВО ШТА СЕ ДЕСИЛО ДОК ЈЕ КРИВОКАПИЋ ПРИЧАО ЗА НОВОСТИ: Разговор је прекинула ЈЕДНА ПЕСМА, телефон није престајао да звони

Foto: D. Milovanović

Tokom intervjua koji je Krivokapić dao za Novosti, razgovor je na trenutak prekinuo njegov telefon koji je zvonio, tačnije glas Divne Ljubojević i molitve "Blagosloven jesi gospode", koju je lider opozicije namestio kao melodiju za poziv.

Foto: D. Milovanović

Telefon je neprestano zvonio, a Krivokapić ga je na kraju odložio u ormarić, u kome je nastavio da vibrira.

U intervjuu za naš portal Krivokapić je govorio o prvim koracima koji će biti preduzeti, zašto se sreo sa Amfilohijem, kao i o odnosu sa NATO paktom - ceo intervju pročitajte KLIKOM OVDE.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRIORITET ELENA GRUPE:Sprečiti stečaj u Vektra Boki