ZAŠTO SAM SE U KASNIM VEČERNJIM SATIMA VIDEO SA AMFILOHIJEM: Ekskluzivni intervju Krivokapića za "Novosti" (VIDEO)

Novosti online

31. 08. 2020. u 15:49

ЗАШТО САМ СЕ У КАСНИМ ВЕЧЕРЊИМ САТИМА ВИДЕО СА АМФИЛОХИЈЕМ: Ексклузивни интервју Кривокапића за Новости (ВИДЕО)

Foto: D. Milovanović

Lider koalicije “Za budućnost Crne Gore” Zdravko Krivokapić dao je za “Novosti” prvi intervju posle parlamentarnih izbora nakon kojih će se, najverovatnije, posle 31 godine, vlast u Crnoj Gori promeniti.

- Imao sam potrebu, prvo kao vernik, a zatim, imao sam i informaciju da je mitropolit tu, izrazio sam želju, da se vidim sa njim, iako je to bilo već u kasnim večernjim časovima. Mitropolit je uvek svojom blagodarnošću, prisustvom među narodom, nešto što predstavlja jedan simbol Crne Gore. I upravo iz tih razloga sam ja i otišao da još jednom zatražim blagoslov za ono što treba raditi od pobede pa nadalje. Jer u suštini mislim da smo mi samo prošli prvo poluvreme, kada bi to sa stanovišta fudbalske utakmice gledali, a da će ovo drugo da bude verovatno zanimljivije, interesantnije, politički specifičnije.

-Ja nisam čovek koji ima političke kalkualacije mislim da treba da razmišljamo za opšte dobro ovog naroda i da dobije ono što zaslužuje – ekspertsku vlast.

Kompletan intervju sa liderom kolaicije “Za budućnost Crne Gore” možete pročitati u utorak 1. septembra u štampanom izdanju “Večernjih novosti”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

momcilo

31.08.2020. 16:59

Богу хвала, Што је погледао на Србе у Црној Гори. Мудром политиком овај златник треба умножити. Мислим да политичке теме би требало ставити по страни, а да би економске везе са Србијом требало обновити. Лука Бар би можда требала бити почетна тачка.