MILO SVOJE ZOVE NA OKUPLJANJE: Nova zaoštravanja u Crnoj Gori posle pobede opozicije

M. S.

01. 09. 2020. u 13:56

POSLE izbornog poraza sa kojim se očigledno ne miri i nekoliko incidenata u državi, nakon čega su lideri pobedničkih koalicija ali i Epeskopski savet SPC u Crnoj Gori pozvali na mir i proslavu ali u kućama, Demokratska partija socijalista (DPS) pozvala je svoje pristalice na skup koji je planiran za nedelju 6. septembra na Trgu nezavisnosti u Podgorici.

МИЛО СВОЈЕ ЗОВЕ НА ОКУПЉАЊЕ: Нова заоштравања у Црној Гори после победе опозиције

Foto: D. Milanović

Poziv "pokažimo da nas ima mnogo" i "Crna Gora pre svega" i porukom "nema izgovora", prepalavio je društvene mreže ali i FB profil DPS, izazvao je uznemirenje u državi, u kojoj su na snazi privremen mere Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti kojim je ograničeno prisustvo  40 osoba na javnom prostoru, a kada je u pitanju politički skup - na 100 osoba na otvorenom javnom prostoru, uz obavezu poštovanja fizičke distance od najmanje dva metra između lica, nošenje zaštitnih maski i dezinfekciju ruku odgovarajućim dezinfekcionim sredstvom.

 

Foto: M. Sekulović

 

Ta mera je kršena ko zna koliko puta proteklih nekoliko nedelja, poslednji put od strane pristalica opozicije proteklih dana koji su slavili izbornu pobedu, a policija je u nekoliko navrata pre toga sprečavala auto litije i dolazak građana u Podgoricu, ali dozvoljavajući slične manfestacije ''patriota'' i pristalica odlazećeg režima.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (30)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije