"PALO je, osvežilo", "Laku noć Milogoro, dobro jutro Crna Goro!", pa i "Srećna sloboda" - metaforični su i duhoviti pozdravi koje su juče - dan nakon rezultata izbora i pada režima koji je vladao tri decenije - razmenjivali građani Crne Gore.

Komentari (4)

sima

01.09.2020. 09:50

Nije bitno ko je pobedio,bitno je da bih trebala vladati demokratija svim narodima jednako. Da narod odlučuje kako će živeti i kako će mu biti. Mora biti jednakost za sve državljane isti. Neka svako veruje u to što mu je u srdcu i glavi i to mora nova vlada poštovati. Imaće nova vlada problema sa ostatkom mafijaških Milovih kriminalaca,al verujem da će policija i vojska konačno osloboditi narod od ovih zločinaca i strogo kazniti. Svaka država ima svoj narod i svoja prava i taj narod treba da odlučuje o svojoj sudbini? I nova vlada ako bude u Milovim koracima nastavila?narod će je srušušiti. Srećno vam bilo Crnogorci.

Komentator

01.09.2020. 11:33

Iskreno, poturicki odrodjeni deo Crne Gore, ne zelim da se ikada vise vrati u srpstvo.... ko jednom na Njegosa i pretke pljune, sretan mu put bio, u Tiranu ili gde vec.....to vise Srbin ne moze biti. Srbin postuje pretke, i ne da svoje svetinje, i cuva svoj obraz, pa makar ziveo u Somboru, Zadru, Mrkonjic gradu, Cacku, Prijepolju, Trebinju, Niksicu, Cetinju...... Ko na pretke svoje stare Srbe JEDNOM pljune, taj neka se ne vraca. Sretno!