DANAS je održan sastanak lidera koalicija, "Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo“, Zdravka Krivokapića, Alekse Bečića i Dritana Abazovića, koje će konstituisati buduću Vladu Crne Gore i realizovati izbornu volju građana.

Komentari (35)

Sale

31.08.2020. 20:14

@Petar - ...povlačenje iz terorističke organizacije Nato, itd, itd...jer vidim "odgovorno sprovoditi sve međunarodno preuzete obaveze"...malo me brine ta rečenica...

I MENI JE SUMNJIV TAJ PRVI PRINCIP

31.08.2020. 21:41

@Sale - Sve mi se cini, nastavice se i dalje kao sto je bilo i do sada, mozda ce samo SPC ostavit na miru, ostalo ce bit kako gazde (iz Vasingtona i Brisela) kazu. BALKAN JE OKUPIRAN.

ZA BADAVA SE KRECILO

31.08.2020. 21:50

@Sale - Iz teroristickog saveza (NATO) ne smeju da izadju, povlacenje priznanja terorieticke drzave Kosova isto nece bit (zabranjeno) siptari ce i dalje vedrit i oblacit, a ovcice ko ovcice, dok je njih bice i poluvera. Ovo ce da bude: ODE MILO, A NOVI CE NASTAVIT KAKO JE I BILO.

Alex

31.08.2020. 22:48

@ZA BADAVA SE KRECILO - Bar ce pohapsiti ,kabadahije i ljude koji su tukli narod. Potpisano se mora postovati. Zna to opozicija odlicno... Razbice se mafijasko bratski odnosi mila i ekipe...

Pera

31.08.2020. 22:28

@Sale - Neka budu u NATO organizaciji kakve štete-koristi Srbi imaju od toga?! Ucesce na funkcijama proporcionalno broju stanovnika je bitno i NE priznavanje Kosova još bitnije kao države. I Španija i Rumunija i Slovačka su u Nato paktu i nema priznanja.

buki

31.08.2020. 23:04

@Sale - Uvek lajkujem sve Vaše komentare i skoro o svakoj temi nam se mišljenja podudaraju, ali kod ovog..... Zar ste zaista pomislili da će opozicija CG da istupi iz Natoa, ili da će da povuče priznanje kosova? A i Srba će u vlasti biti onoliko koliko bude eksperata. Ja nisam iznenađena i nekako sam to i očekivala. Jedino što će možda uraditi je da procesuiraju one koji su se bavili kriminalom u prethodnoj vlasti.

Sale

31.08.2020. 23:48

@buki - Hvala na oceni. Iskren da budem, ja se i dalje nadam da će se neka vratanca pronaći da se stvari vrate na dobrom putu, pa makar i malenim koracima. Neću ići toliko daleko da kažem da sam očekivao ili očekujem. Al se nadam. Dok ima nade ima i borbe za tu nadu...I za Crnu Goru, otkud sam pola po poreklu, i za KiM, odakle mi druga polovina porekla i za sve što nam nešto znači.

sMILE

31.08.2020. 20:25

@Petar - Sledeće godine je popis, realno je da Srba bude najviše, nema više straha, trenutno je realan maximum povlačenje Zakona o slobodi veroispovesti i temeljni ugovor sa SPC. Povlačenje priznanja će sačekati sledeću godinu ili neminovni raspad DPS.

Mixx

31.08.2020. 20:27

@Petar - Crna Gora se oslobodila tumora - Djukanovica. Ne treba biti glup, ocekivati da se sad sve promjeni za 180 stepeni. Zemlja mora naprijed. Korak po korak. Zakon o vjeroispovjestima je ogroman korak - blokada racuna korumpiranih iz DPS... treba vremena... ali srecno naprijed

Dragan R

31.08.2020. 20:38

@Petar - У сваком случају је боље од Мила који је дебело забраздио против СПЦ и Срба, али не заносите се неким крупним променама. Највише што ја лично очекујем је да повући спорни Закон о слободи вероисповестии да ће донети нови, коректнији. Нема ништа од повлачења признања "Косова" из два разлога. Један нећу наводити јер знам да ми коментар неће бити објављен, а други је Дритан Абазовић. Без 4 мандата његове партије (коалиције) нема нове Владе, а Дритан је Албанац. Савремен, образован, демократа, али пре свега Албанац.

Gaga

31.08.2020. 20:41

@Petar - А да нисте мало алави? То би могло да је просрпска коалиција освојила већину сама. Политика је вештина могућег. Нестрпљење увек води у катастрофу. Шта је алтернатива овом договору?

dacha

31.08.2020. 20:04

Ajde kumim vas i jednu malu izmenu u pravilniku o sportsko-rekreativnom ribolovu na moru,da strani drzavljani mogu da kupe godisnju dozvolu,a ne kao do sada na 30 dana.

Bato

31.08.2020. 20:22

Al su se srbi i rusofili nasankali, nema povlacenja priznanja Kosova, nema skretanja se evropskog puta i nem izlaska iz NATO-a i sto je najgore o tome odlucuju dva albanaca predednik i zamenik predsednika "Crno na bjelo" odnosno URA (most na albanskom).

maniks

31.08.2020. 20:32

Ova prva tacka nije mi bas jasna. Znaci li to prihvatanje priznavanja Kosova i ulazak u nato bez referenduma i volje naroda. Videcemo kad formiraju vladu i treba im dati vremena tek je prvi dan.

NIKOLAKRAJINALONDON

31.08.2020. 21:20

Prvo skoci pa reci hop, stara narodna poslovica. Imamo primjer u hr. gdje Srbi vec 25 godina spasavaju svoje dzelate i ubice tako sto su sa njima u koaliciji za stvaranje vlasti. Gotovo je nemoguce da se netko iz opozicije u Crnoj gori preko noci ne predomisli i predje na stranu svog dzelata . Mi Srbi to umjemo i te kako.

Sve Je Jasno

31.08.2020. 23:31

Ако сви ови принципи буду испуњени шта ће бити са Нато-ом,са признањем Косова и Метохије,са растурањем заједничке државе?

Nenadbkg

31.08.2020. 23:44

Ne treba Srbiji ni povlacenje priznanja ni istupanje iz Nato. Srbija je i do sada zivela sa Kosovom priznatim od Crne Gore. Ono sto nam treba je bolji odnos izmedju Sebije i Crne Gore, da nam ne zabadaju noz u ledja i traze podrsku od Tacija i Edija Rame i bolja pozicija za nas narod. A normalno je da nece skretati sa evropskog puta ni raditi bilo sta da taj put ugrozi ni mi to ne radimo zbog bilo koga, skoro smo glasali protiv Belorusije. interesi, interesi i samo interesi.

Vasa

01.09.2020. 00:48

Изјава је веома паметна и државничка. Оно што ја видим, је да ће све што може бити поправљено бити поправљено. Не треба да се жури. Све ће да легне на своје место. Браћо Црногорци, поново сте показали своје способности и м.да, као на Мојковцу. Сачувајте мир и ред па да се ухватимо у коло. Живели

Boris

01.09.2020. 01:04

Ako se uspe sastaviti vlada to je tesna vecina a ovisi o Albancima i Bosnjacima nema u takvim uslovima povlacenja priznanja tkz. Kosova treba cekati jos par godina

Rokocki

01.09.2020. 06:36

SASTANAK NOVIH POLITICKIH LIDERA ZA KOJEG NIJESU NIMALO CEKALI OHRABRUJE. POCELI SU ODMAH SA RADOM I SA DOGOVORIMA. TO GOVORI O NJIHOVOJ ODGOVORNOSTI I OZBILJNOSTI. LICNO MISLIM DA U TAJ NJIHOV RAD TREBA DA SE UKLJUCI SVAKI GRADJANIN CG. DA IH PODRZI I POSTUJE. POSTUJUCI ZAKONE CG. POMOCI CE NJIMA, SEBI I CG . TAKVIM RADOM BRZO CE MO POSTICI BOLJITAK I NAPREDAK. SA SRECOM!!!!

Morona

01.09.2020. 10:23

Ako ne bude hapšenja doživećete sudbinu demokratske stranke u Srbiji i više nikada se nećete osloboditi. Pazite šta radite. Dok je ovde bio DS opozicija (sns) je imala svoje novine, zvali su ih na TV i nisu se setili.. I evo šta su dobili ISPOD CENZUSA.. Braćo Crnogorci ako ne iskoristite ovu priliku kajaćete se mnoooogo