SPECIJALNI izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine, Miroslav Lajčak, ocenio je danas da je situacija u Crnoj Gori, nakon parlamentarnih izbora, interesantna, ali nije želeo da detaljnije komentariše.

Komentari (10)

buki

31.08.2020. 16:22

Није још добио наредбу од Брисела шта да каже, а у ЕУ још не могу да се помире са чињеницом да је у Ц Г победила просрпска и проруска опозиција.

stari doktor

31.08.2020. 18:05

Jezuitska slatkorečiva zmija, jedan od NATO-poslušnika, dovršio cepanje male Jugoslavije, izjavivši kao EU supervizor CG referenduma 2006 da je uspešan i da ga u ime EU priznaje. Što dalje od njega u našim političkim odnosima. Koristi znanje našeg jezika u odnosima sa našim političarima u svrhe koje su suprotne našim interesima.

Vatro Marx

31.08.2020. 18:07

Lajcku smeta Sto je diktator Djukanovic izgubijo posto je diktator bijo naklonjena zapadu i clsnstvu NATOa. Nazalost Lajcak pravi seb probleme i gubi povjerenje na Balkanu jer je naklonjena zapadu. Nisam optimista povodom njegovog rjesenja na Kosmetu.

sima

31.08.2020. 23:21

Državni organi oficijalno proglasili rezulate izbora ,a ovaj čeka još dva tri dana?možda Milo još pokrade neke glasove i pobedi. Ovom licemeru i slugi Nato ništa neznači što se narod pobunio protiv diktature i aristokratije Mila. Potiče iz mafijaške i lopovske stranke koju je narod Slovačke velikim demonstracijama skinuo sa vlasti. Ubijali su novinare koji su ih odkrili. E sad mi treba da sa ovim čovekom pregovaramo. Da nam on soli pamet? koji je uništio i svoju državu. Ali je zato veliki sluga zapada i Nato.

Sonjica

01.09.2020. 13:46

Satanisti shvataju da nece moci unistiti SPC i pravoslavlje. Id CG se krenulo ...i evo propade im plan. Zmijurine katolicke jezuitske..žderači dece . Marsss butango. Ima Boga..ne da i Vasilija Ostroškog.