CRNOGORSKI predsednik i lider DPS Milo Đukanović predugo se predstavljao kao rešenje, a zapravo je odavno postao glavni problem Crne Gore, ocenjuje nemački radio Dojče vele u oštrom komentaru u kojem navodi da Đukanović ima izbor između dve opcije - egzila ili stvaranja daljeg razdora u zemlji.

Goxy bgd

31.08.2020. 12:47

Ako treba nek ceo svet kaže da je Beograd kriv što milo nije više na vlasti, to će nam biti najlepša optužba, nadam se da će crnogorskom narodu uskoro krenuti na bolje

Zoran 555

31.08.2020. 13:30

Klupko se nezaustavljivo pocelo odmotavati..Ogromna je steta i kriminal koja je direktno delo autokrate Mila Eskobara zadnjih 30 godina...Ja se nadam da nece uspeti pobeci i da ce se u jednom fer i postenom sudskom procesu dokazati sva zlodjela i manipulacije..To je jako bitno radi buducih pokoljenja a i sacice naivnih i prevarenih koji su mu sluzili iz ubedenja..Pitanje je gde bi Mile mogao pobeci van domasaja Interpola..Najlogicnija opcija je da se ilegalno skloni u zemlju Orlova..kod svog prijatelja Rame..negde u vrletima Albanije mogao bi da se direktno zaposli na proizvodnji droge..

politikant

31.08.2020. 18:15

Djukanovic treba da bude procesuiran od strane zakona za vise krivicnih dela: korupcija, svercovanje narkotika i izdaja crnogorskih nacionalnih interesa.

sMILE

01.09.2020. 16:02

Ima i treću, najbolju, očistiti sve okruženje i ubaciti bar 20 Srba s dna liste u parlament, dogovoriti veliku koaliciju i povlačenje sa svih funkcija u zamenu za sigurnost za sebe i porodicu, uključujući i materijalnu. Jeljcinov scenario. 2/3 Srba u parlamentu. Evropa ga je svakako pustila niz vodu, a ako ne odstupi, iči če u neki Zapadni zatvor.