MILO PRIZNAO DA NE MOŽE SAM DA FORMIRA VLADU: Đukanović se obratio pristalicama DPS-a (FOTO/VIDEO)

D. M.

30. 08. 2020. u 23:53

MILO Đukanović je stigao u sedište Demokratske partije socijalista.

МИЛО ПРИЗНАО ДА НЕ МОЖЕ САМ ДА ФОРМИРА ВЛАДУ: Ђукановић се обратио присталицама ДПС-а (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: D. Milovanović

Đukanović se nije oglašavao uopšte od kada su izborni rezultati pokazali da je najverovatnije izgubio vlast.

Vidno je i određeno neraspoloženje među funkcionerima DPS-a, a razočaranje je najvidljivije na licu Duška Markovića.

Foto: D. Milovanović

- Prebrojano je preko 90 odsto rezultat i DPS je na izborima osvojila oko 145.000 glasova i 30 mandata. Takav rezultat znači da je DPS najjača partija u Crnoj Gori. Još uvek pristižu rezultati i teško je saopštiti šta je pouzdana informacija. Sa koalicionim partnerima imamo 40 mandata, borba za većinu poslaničkim mesta i dalje traje. Ovo je prilika da pored zahvalnosti vama i građanima koji su dali poverenje našoj partiji, dam podršku svima. Kampanja govori o kvalitetu politike koju DPS vodi u Crnoj Gori - rekao je Đukanović.

On je dodao da će sačekati konačne rezultate Državne izborne komisije i da "ono što se definitivno ustavovi za DPS je zakon koji ćemo bezuslovno poštovati".

- DPS je tokom svog ukupnog postojanja na političkoj sceni izgradila profil građanske partije, koja se bori za multietničko društvo i evropski sistem vrednosti. Mislimo da smo tokom prethodnih godina napravili iskorak, da je Crna Gora postala svetionik na Zapadnom Balkanu i nadam se da će tako ostati i da će Crna Gora ostati stabilna država.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (5)

PRIORITET ELENA GRUPE:Sprečiti stečaj u Vektra Boki