MILO PRIZNAO DA NE MOŽE SAM DA FORMIRA VLADU: Đukanović se obratio pristalicama DPS-a (FOTO/VIDEO)

D. M.

30. 08. 2020. u 23:53

MILO Đukanović je stigao u sedište Demokratske partije socijalista.

МИЛО ПРИЗНАО ДА НЕ МОЖЕ САМ ДА ФОРМИРА ВЛАДУ: Ђукановић се обратио присталицама ДПС-а (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: D. Milovanović

Đukanović se nije oglašavao uopšte od kada su izborni rezultati pokazali da je najverovatnije izgubio vlast.

Vidno je i određeno neraspoloženje među funkcionerima DPS-a, a razočaranje je najvidljivije na licu Duška Markovića.

Foto: D. Milovanović

- Prebrojano je preko 90 odsto rezultat i DPS je na izborima osvojila oko 145.000 glasova i 30 mandata. Takav rezultat znači da je DPS najjača partija u Crnoj Gori. Još uvek pristižu rezultati i teško je saopštiti šta je pouzdana informacija. Sa koalicionim partnerima imamo 40 mandata, borba za većinu poslaničkim mesta i dalje traje. Ovo je prilika da pored zahvalnosti vama i građanima koji su dali poverenje našoj partiji, dam podršku svima. Kampanja govori o kvalitetu politike koju DPS vodi u Crnoj Gori - rekao je Đukanović.

On je dodao da će sačekati konačne rezultate Državne izborne komisije i da "ono što se definitivno ustavovi za DPS je zakon koji ćemo bezuslovno poštovati".

- DPS je tokom svog ukupnog postojanja na političkoj sceni izgradila profil građanske partije, koja se bori za multietničko društvo i evropski sistem vrednosti. Mislimo da smo tokom prethodnih godina napravili iskorak, da je Crna Gora postala svetionik na Zapadnom Balkanu i nadam se da će tako ostati i da će Crna Gora ostati stabilna država.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (5)