DEMOLIRALI PULT DPS-A: Prekršajne prijave zbog oštećenja promotivnog štanda na Žabljaku

S. Đ.

19. 08. 2020. u 13:05

Žabljačka policija podnela je prijave protiv Danilovgrađanina I. B. (23) i Podgoričanina Đ. K. (20) zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, odnosno zbog sumnje da su u noći između 16. i 17. avgusta oštetili promotivni pult jedne političke partije. To je zvanično saopšteno iz Uprave policije.

ДЕМОЛИРАЛИ ПУЛТ ДПС-А: Прекршајне пријаве због оштећења промотивног штанда на Жабљаку

Žabljak / Foto I. Marinković

U saopštenju se navodi da je policija na Žabljaku, u cilju rasvetljavanja događaja i identifikacije lica koja su, preduzeli neophodne mjere i radnje iz svoje nadležnosti te da je saslušano više osoba nakon čega se došlo do osumnjičenih.

- To je nešto što je nezapamćeno u našem gradu. Durmitorci do sada nisu bili poznati po vandalizmu, spremnosti da iz bilo kakvih razloga, uključujući i političke, nasrću na tuđu imovinu, i da se kukavički skrivaju pod okriljem mraka - kazali su iz DPS-a nakon demoliranja njihovog štanda.

Nažalost, kako su dodali, pokazuje se da i među nama ima, narodski rečeno, svaštočina i huligana, spremnih na svakojaka nepočinstva.

- Ono što je dobro jeste činjenica da su bar pokazali pravo lice, da znamo s kim živimo, da znamo ko su. Mislili su da će noć sakriti njihovu prljavu rabotu. Čekamo samo da nadležni organi završe svoj dio posla, i uskoro ćemo biti u prilici da obelodanimo imena tih „junaka iz mraka". Oni i njihovi mentori dobiće pravi odgovor 30. avgusta. Ovo su samo poslednji trzaji jedne propale politike čiji su plaćeni izvršioci i pojedini naši sugrađani. Mi nastavljamo zajedno sa vama pobjedničkim putem - zaključuju iz DPS-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)