DPS DEGRADIRA VOJSKU CRNE GORE: Svedena na partijsku ćeliju DPS-a

V. K.

18. 08. 2020. u 14:12

KOALICIJA Za budućnost Crne Gore najoštrije osuđuje degradaciju Vojske Crne Gore kao institucije od ogromnog značaja za ovu zemlju i njeno svođenje na partijsku ćeliju DPS-a od strane ministra Predraga Boškovića i njegove službenice Dušice Vulić, saopštili su iz koalicije.

ДПС ДЕГРАДИРА ВОЈСКУ ЦРНЕ ГОРЕ: Сведена на партијску ћелију ДПС-а

Foto: Ministarstvo

- To da znanje i profesionalne odlike vojnika ne budu preporuka za rad u Vojsci već da glavna preporuka za to bude bliskost DPS-u predstavlja čin veleizdaje zemlje.

Upravo je ovakav odnos prema Vojsci kao stubu države pravi prikaz odnosa prema svim ostalim institucijama u zemlji kao i prikaz odnosa prema našoj industriji i privredi koja je primenom ovakvog načina delovanja došla do totalnog kolapsa.

Po DPS-u i Vojska treba da bude samo za partijske odabrane, a ne za one koji bi najbolje branili i služili zemlju.

Kako od partijske vojske očekivati da brani državu a ne partiju? Nikako!

Zato 30. avgusta moramo glasati za budućnost ove zemlje, naše dece kao i za to da ima ko da brani i zemlju i građane a da prethodno ne propituje ko kojoj partiji, naciji ili veri pripada. Crna Gora mora biti država svih nas, kao što i njena Vojska mora biti vojska svih nas! Zato moramo 30. avgusta glasati za budućnost Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)