ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ U BIJELOM POLjU: Odluku o budućnosti zemlje donosimo 30. avgusta ili nikada

M.S.

utorak, 11. 08. 2020. u 21:45

ЗДРАВКО КРИВОКАПИЋ У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Одлуку о будућности земље доносимо 30. августа или никада

Foto: DF

AKO želimo da naša zemlja ima budućnost, tu odluku donosimo 30. avgusta ili nikada.

Ovo je u Bijelom Polju kazao lider koalicije „Za budućnost Crne Gore“  prof. dr Zdravko Krivokapić, koji jebsa saradnicima upoznao građane sa rešenjima koalicije za goruće probleme.

  -Crna Gora je zemlja svih nas – svih nas koji želimo da ostanemo i u njoj gradimo budućnost. Oni koji su nas doveli do ove tačke su razmišljali samo o svojim foteljama, a ne o budućnosti naše dece, ne o generacijama koje će doći. Ono što mi želimo da ponudimo jeste novi put, jer sada novi put je jedini put koji imamo, poručio je Krivokapić.

  -Propala bjelopoljska industrijska zona je simbol rada ove vlasti koja je uništila ekonomiju. Koalicija „Za budućnost Crne Gore“ boriće se da sanira posledice režimske pohare i da stvori ekonomiju koja će svakome dati šansu da uspe, kazao je Krivokapić, koji je prilikom posete hramu Sv. Petra i Pavla, kazao da je borba protiv ovoga režima ne samo ekonomska, nego i duhovna.

Foto: DF

 

  -Ovo je i duhovna borba koja u konačnom treba da dovede i do bratskog pomirenja. Ovaj narod zaslužuje najbolje i treba da ugleda svetlost i u okviru ovog zemaljskog života, a ta svetlost je u ostanku naše dece u našoj zemlji. Za to se bori koalicija “Za budućnost Crne Gore”, zaključio je Krivokapić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)