ANDRIJA MANDIĆ: Uspeli smo ono što je izgledalo nemoguće!

V. K.

05. 08. 2020. u 16:44

- Narodna koalicija „Za budućnost Crne Gore“ prirodan je izraz snažne želje i velike volje onog pokreta naroda koji je prethodnih meseci tražio od svih odgovornih političara da se objedine i zajednički nastupe na izborima 30. avgusta, izjavio je AndrijaMandić, šef izbornog štaba Narodne koalicije „Za budućnost Crne Gore“.

АНДРИЈА МАНДИЋ: Успели смо оно што је изгледало немогуће!

Andrija Mandić / Foto Tanjug

On je dodao da je to pobednička koalicija, nastala kao rezultat “naše ovdašnje političke ideje, akcije i snage. Dakle, niko je nije pravio sa strane, niti se u nekoj ambasadi proveravala podobnost bilo kojeg čoveka sa ove liste”.

- Uspeli smo ono što je izgledalo nemoguće za ovdašnje prilike - da objedinimo 11 različitih stranaka, ponekad i suprotstavljenih delova velike narodne snage, a dobila svoj konačni izgled u koaliciji „Za budućnost Crne Gore“, koju predvodi nestranačka ličnost. Kao šef izbornog štaba, siguran sam da je naša izborna lista najbolja politička ponuda na ovim izborima -objasnio je Mandić.

Prema njegovim rečima, na njoj se nalaze i dokazani opozicioni borci, ali i mnogo novih lica, koja će uneti svežinu u politički život.

- Drago mi je što se na njenom čelu nalazi nestranačka ličnost, profesor Univerziteta Crne Gore, intelektualac privržen Crkvi, Pravoslavlju kao i univerzalnim vrednostima slobode i demokratije. Upravo ta činjenica govori o našoj želji da na najodgovornija mjesta u budućoj vlasti uključimo sve one vredne i dobre ljude koji su spremni na konkretno političko delovanje. Profesor Krivokapić je iskazao takvu spremnost koju smo visoko vrednovali i sa njim na čelu liste idemo u susret velikoj izbornoj pobedi koja će promeniti Crnu Goru - izjavio je AndrijaMandić, šef izbornog štaba Narodne koalicije „Za budućnost Crne Gore“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna