ANDRIJA MANDIĆ: Uspeli smo ono što je izgledalo nemoguće!

V. K.

sreda, 05. 08. 2020. u 16:44

АНДРИЈА МАНДИЋ: Успели смо оно што је изгледало немогуће!

Andrija Mandić / Foto Tanjug

- Narodna koalicija „Za budućnost Crne Gore“ prirodan je izraz snažne želje i velike volje onog pokreta naroda koji je prethodnih meseci tražio od svih odgovornih političara da se objedine i zajednički nastupe na izborima 30. avgusta, izjavio je AndrijaMandić, šef izbornog štaba Narodne koalicije „Za budućnost Crne Gore“.

On je dodao da je to pobednička koalicija, nastala kao rezultat “naše ovdašnje političke ideje, akcije i snage. Dakle, niko je nije pravio sa strane, niti se u nekoj ambasadi proveravala podobnost bilo kojeg čoveka sa ove liste”.

- Uspeli smo ono što je izgledalo nemoguće za ovdašnje prilike - da objedinimo 11 različitih stranaka, ponekad i suprotstavljenih delova velike narodne snage, a dobila svoj konačni izgled u koaliciji „Za budućnost Crne Gore“, koju predvodi nestranačka ličnost. Kao šef izbornog štaba, siguran sam da je naša izborna lista najbolja politička ponuda na ovim izborima -objasnio je Mandić.

Prema njegovim rečima, na njoj se nalaze i dokazani opozicioni borci, ali i mnogo novih lica, koja će uneti svežinu u politički život.

- Drago mi je što se na njenom čelu nalazi nestranačka ličnost, profesor Univerziteta Crne Gore, intelektualac privržen Crkvi, Pravoslavlju kao i univerzalnim vrednostima slobode i demokratije. Upravo ta činjenica govori o našoj želji da na najodgovornija mjesta u budućoj vlasti uključimo sve one vredne i dobre ljude koji su spremni na konkretno političko delovanje. Profesor Krivokapić je iskazao takvu spremnost koju smo visoko vrednovali i sa njim na čelu liste idemo u susret velikoj izbornoj pobedi koja će promeniti Crnu Goru - izjavio je AndrijaMandić, šef izbornog štaba Narodne koalicije „Za budućnost Crne Gore“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Miodrag iz Peći

06.08.2020. 07:02

Za koaliciju Srpska Lista na KiM mogu slobodno reći da je moje čedo. Naime posle peticije Putinu koju je potpisalo 40.000 Srba, svuda sam pisao da bi na KiM trebalo napraviti Jedinstvenu Srpsku Listu sa porukom da se na Kosmetu treba ugledati na jedinstvo Albanaca u vidu Rugovine LDK. Na početku je oko 25.000 Srba glasalo da bi samo u izborima za gradonačelnika K. Mitrovice glasalo oko 28.000 a na sledećim republičkim izborima preko 47.000 glasova za SL. Na izborima za srsku narodnu skupštinu glasalo je skoro 60.000 Srba. Litje su pokazale jedinstvo i Srba i Crnogoraca vernika "Srpske vere" odnosno SPC mitropolije crnogorsko primorske. Hajde prvo pobedite Milogorce a posle ćemo lako. Dug je put do revidiranja svega onog što su Milogorci uništili.