RANJENI DEČAK (12) PREBAČEN U KC CRNE GORE: Oglasila se policija o ubadanju nožem u Bijelo Polju

Марија Стевановић
Marija Stevanović

03. 11. 2023. u 19:43

DEČAK I. R. (12) iz Bijelog Polja, koga je u četvrtak nožem ranio D. D. (14), je zadobio povrede opasne po život.

РАЊЕНИ ДЕЧАК (12) ПРЕБАЧЕН У КЦ ЦРНЕ ГОРЕ: Огласила се полиција о убадању ножем у Бијело Пољу

Foto: M. S.

Njemu je ukazana lekarska pomoć, pa je upućen u Klinički centar Crne Gore na dalje lečenje i njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Incident koji je uzbudio građane širom Crne Gore se dogodio u prigradskom naselju Njegnjevo, u blizini igrališta OŠ "Pavle Žižić", koja nije radila zbog mini odmora.

Iz Uprave policije Crne Gore ističu da je "juče oko 15:40 sati dežurnu službu Odeljenja bezbednosti Bijelo Polje doktor Hitne medicinske pomoći Bijelo Polje obavestio da je u njihove prostorije došao maloletnik star 12 godina, ranjen u stomak oštrim predmetom".

- Upućena je patrola policije i dežurni policijski službenici došli do saznanja da je maloletnika ranio drugo maloletno lice staro 14 godina. Da je prethodno, juče oko 15.20 časova, u blizini pešačkog mosta u mestu Njegnjevo, došlo do prepirke, pa je četrnaestogodišnjak oštrim predmetom mlađem maloletniku naneo povredu u predelu leve slabine. Pripadnici bjelopoljske policije su izašli i obezbedili mesto, tužilac izvršio uviđaj, a policijski službenici izuzeli tragove i predmete koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem dela – saopštili su Uprave policije Crne Gore. - Sa događajem je upoznat nadležni tužilac koji će se izjasniti o eventualnoj kvalifikaciji krivičnog dela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)