MILOVI JURIŠNICI "UDARAJU" NA MANDIĆA: Vučurović - DPS nikako da izvuče pouke iz poraza

V.K.

18. 10. 2023. u 20:57

POSLANICI Nove srpske demokratije Jovan Vučurović odgovorio pristalicama DPS na napade na lidera Andriju Mandića.

МИЛОВИ ЈУРИШНИЦИ УДАРАЈУ НА МАНДИЋА: Вучуровић - ДПС никако да извуче поуке из пораза

Foto: V.K.

-DPS nikako da izvuče pouke iz brojnih poraza koje je doživio proteklih godina. To je u suštini ostala kriminalna,  antievropska, antisrpska i antidemokratska struktura, koja sada već lagano ide u nestajanje - saopštio je Vučurović.

On poručuje da je Andrija Mandić ona politička figura koja je najzaslužnija za rušenje Đukanovićeve diktature i pobedu 30. avgusta 2020.

- Madnić je organizator i predvodnik svih protesta i demokratskih akcija protiv vlasti DPS proteklih godina i odatle ovolika mržnja i bes od strane ove partije.  Većinska Crna Gora se raduje sto će upravo Mandic biti neko ko će narednih godina rukovoditi procesima, i što će DPS-u biti oduzete i preostale poluge moći. Kroz poslednje izjave, jasno se emituje nemoć DPS -a i to je svakako dobra vest za građane. Moramo zaključiti da u toj stranci ne postoji neko zdravo krilo, kako su neki tvrdili, jer vidimo da su i ovi mladi kadrovi krenuli putem onih koji su uništavali Crnu Goru prethodnih decenija - naveo je Vučurović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)