DPS SE NUDI SPAJIĆU: Milova ekipa bi opet na vlast u Crnoj Gori

Novosti online

18. 09. 2023. u 21:30

POTPREDSEDNIK Demokratske partije socijalista Jevto Eraković rekao je da su pregovori o vladi samo nastavak "propadanja Crne Gore" nakon 30. avgusta 2020. godine, te da bez uključivanja DPS-a u novu vlast neće biti ni stabilnosti.

ДПС СЕ НУДИ СПАЈИЋУ: Милова екипа би опет на власт у Црној Гори

Foto: EPA

Eraković je kazao da su glavni akteri pregovora o novoj vladi upravo oni koji su učestvovali u poslednje dve vlade, a tokom kojih se desila "devastacija svih resursa naše države".

On je saopštio da bi bilo normalo da se DPS uključi u proces formiranja vlade.

Podsećamo, lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević je da je sa vojnicima DPS mafijaškog režima nemoguće graditi pravnu državu, povratiti izgubljeno poverenje u institucije i obezbediti minimalni nivo pravde, bez koje nema stabilnosti i prosperiteta.

Osim toga, predsednik SRS dr Vojislav Šešelj izjavio je da bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović želi da se vrati na vlast preko stranka nacionalnih i verskih manjina koje su i ranije bile sa njim u koaliciji.

- Verovatno Milo ima tajni dogovor sa Spajićem da se to uradi. Nisam siguran, ali ima dima, a verovatno i vatre - rekao je ranije Šešelj za Hepi TV.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove