POLICIJSKA AKCIJA U MOJKOVCU: Oduzeto više "cevi" i municija

Марија Стевановић
Marija Stevanović

15. 05. 2023. u 18:30

SLUŽBENICI Regionalnog centra bezbednosti „Sjever“ – Odeljenja bezbednosti Mojkovac su, preduzimajući mere i radnje u cilju pronalaska oružja u ilegalnom posedu građana, pretresom pronašli i oduzeli više komada oružja i municiju, zbog čega će jedna osoba krivično odgovarati.

ПОЛИЦИЈСКА АКЦИЈА У МОЈКОВЦУ: Одузето више цеви и муниција

Foto: B.Dabić

-P olicija je, postupajući po naredbi nadležnog sudije, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi R.R. (57) iz Mojkovca, kojom prilikom je pronađen i oduzet pištolj marke „Zastava“ M-57, dva komada dugocevnog vatrenog oružja – jedno marke Zastava Arms M-57, a drugo Zastava Arms M-70, kao i 416 komada municije različite vrste i kalibra, saopštila je Uprava policije Crne Gore, čiji pripadnici su o tome obavestili državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

On je naložio da se protiv R.R. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično elo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)