DOGOVOR ČELNIKA TUŽILAŠTVA I UPRAVE POLICIJE GG: Usaglašeno do otkrivanja ubice Duška Jovanovića

Марија Стевановић
Marija Stevanović

05. 05. 2023. u 17:26

TOKOM sastanka v.d. vrhovne državne tužiteljke Tatjana Begović i v.d. direktora Uprave policije Nikola Terzić, koji je održan u Vrhovnom državnom tužilaštvu, dogovorili su unapređenje i intenziviranje saradnje u predmetima policijske torture i ubistva Duška Jovanovića.

ДОГОВОР ЧЕЛНИКА ТУЖИЛАШТВА И УПРАВЕ ПОЛИЦИЈЕ GG: Усаглашено до откривања убице Душка Јовановића

Foto: A. Stanković

Ovo je saopšteno iz Vrhovnog državnog tužilaštva Crne Gore, uz naglasak da će u predmetu ubistva Duška Jovanovića biće definisan precizan plan rada kako bi se usaglašenim delovanjem obe institucije došlo do otkrivanja izvršioca ubistva Duška Jovanovića.

- Dogovoreno je da Uprava policije imenuje kontakt osobe za saradnju sa Državnim tužilaštvom u slučajevima policijske torture i da se uz podršku međunarodnih partnera organizuju obuke policijskih službenika i državnih tužilaca o efikasnom procesuiranju slučajeva policijske torture. Begović i Terzić saglasili su se da će pružiti svu neophodnu i logističku podršku svojim saradnicima kako bi se u navedenim predmetima ostvarili konkretni rezultati, saopšteno je iz Vrhovnog državnog tužilaštva Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)